“Rondom uw leven
alles goed geregeld!”

Administratie

ONS  is er voor iedere senior, die zaken als het ordenen van de administratie, invullen van papieren of het doen van belastingaangiften een hele opgave vindt.

“Jan (77) en Annelies (75) wonen nog in hun koopwoning in Venlo. Ze zijn ruim 50 jaar getrouwd. Dit hebben ze vorig jaar gevierd met hun 4 kinderen en de kleinkinderen. De kinderen hebben allen een eigen gezin, maar wonen niet in de regio. De enige dochter woont op 50 kilometer, de zonen wonen nog verder weg. Tot nu deed Jan de administratie en verzorgde alle formulieren, soms met hulp van een de kinderen als die op bezoek waren. Annelies houdt zich niet bezig met de administratie. Nu Jan onlangs een hersenbloeding heeft gehad is hij niet meer in staat de administratie in zijn geheel te verzorgen. Daarnaast heeft Annelies genoeg aan de zorg voor Jan en de kinderen kunnen niet voldoende helpen.

Jan en Annelies hebben ONS gevraagd om maandelijks te helpen met bepaalde administratieve taken. Ook voor het doen van aanvragen e.d. zoals voor hulpmiddelen voor Jan wordt ONS ingeschakeld.

Het geeft Jan en Annelies, maar ook hun kinderen rust en een goed gevoel dat deze zaken in goede handen zijn. Annelies kan er helemaal zijn voor Jan”.