“Rondom uw leven
alles goed geregeld!”

Advies

Naast de hulp en begeleiding van senioren bij hun administratieve en of organisatorische zaken beschikt ONS over een uitgebreid netwerk. Ook kan ONS u adviseren bij diverse basiszaken.

“Niek (65) en Josien (64) zijn onlangs verhuisd van een grote vrijstaande woning met kantoorruimte naar een  levensloopbestendige woning. De verhuizing is in zijn geheel door de familie zelf geregeld en dat is uitzonderlijk goed verlopen. Ze wonen nu heel fijn op een mooie locatie.

De oude woning, die reeds verkocht is, staat nu vrijwel leeg. Er staat nog een gedeelte van de oude inboedel in die kan worden opgehaald. Tevens dient de woning te worden schoongemaakt.

Niek en Josien willen hier hun energie niet insteken want ze kiezen voor quality time. Via internet en social media zijn ze bezig de invulling van hun oude dag te regelen. Ze gaan bijvoorbeeld graag op vakantie. Voor het regelen van het leeghalen en schoonmaken van hun oude woning wordt ONS gevraagd.

ONS heeft voldoende contacten met ondernemingen om te zorgen dat er een opkoper langs komt voor de inboedel en dat een schoonmaakbedrijf zorgt dat de oude woning netjes wordt opgeleverd.

Voor Niek, Josien en familie is het een fijn gevoel dat dit geheel buiten hen om is geregeld. Ze kunnen hun energie en aandacht aan die andere dingen besteden”.