“Rondom uw leven
alles goed geregeld!”

Hoe werk ik

Ik werk alleen in mijn bedrijf ”Ontzorgt Nabestaanden Senioren” welke is gevestigd te Hegelsom. Ik werk vanuit mijn kantoor aan huis. Het kantoor heeft een eigen ingang en het is een warme ruimte waar u zich thuis zult voelen.

Het meeste werk verricht ik bij de klanten thuis, waarbij ik er naar streef om zoveel mogelijk ter plaatse af te handelen.

Ik werk vanuit de basisbeginselen: betrouwbaar, betrokken en klantgericht. Door mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen en mijn opleidingen “persoonlijke ontwikkeling en uitvaartbegeleider” heb ik de basis gelegd voor dienstverlening van mens tot mens.

Mijn motto: ik ben er voor u als klant en uw wensen zijn bepalend. Welke dit zijn komt ter sprake in een vrijblijvend kennismakingsgesprek c.q. een gratis intakegesprek. Vanuit de gemaakte keuzes zal ik het werk oppakken.

In veel gevallen zal ik een ontzorg-contract opstellen waarin het besprokene wordt vastgelegd.